Headlines: #Blick25 and Nike Cortez

by Nadia Kandil in


Gamla nyheter för vissa, nya för mig, Nike relanserar sina gamla Cortez sneakers. Ni vet den gamla bilden på Farrah Fawcett på en skteboard med utsvängda jeans och just de skorna. Och du kan designa em själv… 

De två riktigt stora händelserna denna veckan är utan tvekan min home-girl Angelica Blicks födelsedagsfest och Heinekens BTBTB (back-to-back-to-battle) inne på Gubbrummet på SpyBar. Detta har hållit på sedan i torsdags och det är två event där du garanterat sprang på din favoritbloggare (Jag var ju där), men seriöst det var ett blogger-inferno, Elsa, Madde, Julian, Janni, Sania osv osv osv. Men även girl-crush (Molly, Rebecca Stella), favoritrappare (Dida, Sabina Ddumba, Silvana Imam, Cherrie) eller fotograf (Rami). 

Grattis älskling och tack för världens bästa fest!!!


Old news for some, new for me. Nike is re-launching there iconic Cortez sneaker. You know Farrah Fawcett on a skateboard in flared jeans and those sneakers. You can customize… 

The big two events this week were without question my girl Angelica Blicks b-day and Heinekens BTBTB (back-to-back-to-battle) at Gubbrummet. Two events where you guaranteed ran into your favorite blogger (I was there) but seriously it was a blogger inferno Elsa, Madde, Julian, Janni, Sania etc etc etc. But also your girl-crush (Molly, Rebecca Stella), favorite rapper (Dida, Sabina Ddumba, Silvana Imam, Cherrie) or photographer (Rami).

Happy b-day love!