Outfits for rent! Anybody?

by Nadia Kandil in


Kommer ni ihåg Sex and the City scenen när Carrie får reda på att man kan hyra Louis Vuitton väskor? Kommer ni ihåg hennes reaktion? Exakt min reaktion när jag fick höra att Filippa K har samma koncept. Alltså seriöst, du kan hyra en kostyms eller en cocktailklänning, vara chic en hel kväll och sedan lämna tillbaka hela outfiten. Som om detta in var nog kan man dessutom lämna tillbaka gamla Filippa kläder och få rabatter när man shoppar nytt.

Det här med att vara en uttråkad fashionista blev just mycket enklare. Tack ekologiska och medvetna samhälle!


Remember that Sex and the City scene when Carrie found out about the rented Louis Vuitton? Remember her reaction? Exact mine reaction when I found out that Swedish super chic brand Filippa K have the same thing. Like seriously, you can rent a Filippa K suit or cocktail dress, be super chic and then return the outfit. Like this wasn't enough you can return your old Filippa K clothes in exchange vouchers. 

Being a bored fashionista just got a lot easier. Thank you super green and conscious society.