#Balmainarmy

by Nadia Kandil in


Låt oss tala ut om vad som händer bakom scenen på visningarna. Eller för att vara mer specifik, bakom scenen på Balmainvisnigen. Den här visningen är alltid en av höjdpunkterna på säsongen och jag ser alltid fram emot att kolla igenom bilderna på Style.com
Men den här gången hade jag seriöst svårt att fokusera på kollektionen, på grund av Kardashioncirkusen. Missförstå mig inte, jag beundrar verkligen Kim K, ärligt talat. Bli platinablond på första dagen av modeveckan i Paris. Tillfällighet? Jag tror inte det.

Så låt oss nu tala ut om kollektionen istället. Jag älskar verkligen Olivier Rousteing, och inte bara för hans förmåga att välja ut de bästa modellerna, Nadja Bender, Lily Donaldson, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio och en av mina polska favoriter Magdalena Frackowiak. 
1970-talet verkar ha varit i huvudet på många designers de senaste säsongerna, men jag älskar verkligen att Rousteing skapar en kollektion som är mer disco-gamorös än de vi har sett hittills. 


So lets talk about things happening backstage. To be more specific backstage at Balmain. This show is always one of top shows and I love looking through the pics on Style.com.
But this time I seriously had a hard time focusing on the collection, cause the Kardashian circus. I mean don't get me wrong I admire Kim K, I really do. Going platinum blonde of the first day of Paris fashion week. Coincidence? I think not. 

So let us talk about the collection instead. I really love Olivier Rousteing, and not only for his ability to cast the best models; Nadja Bender, Lily Donaldson, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio and one of my Polish favorites Magdalena Frackowiak. 
The 70's seem to have been in any designers heads these last couple of seasons, but I love that Rousteing creates a collection a bit more disco-glamorous than we have seen at the other runways.