Perfection everyday skirt - Signed Altewai.Saome

by Nadia Kandil in


Finding pieces in your wardrobe that are perfect for everyday and can replace your current obsession, the flares, is hard. This skirt with that awkward length (long-short) and the slits that is tiny bit too high seemed like the perfect option. And what do you know, with a simple tee, an oversized scarf and the leather biker it turns out this skirt did the job. 

 


Att hitta plagg i garderoben som går att ha till vardags och som perfekt ersätter det plagg du just nu är besatt av (utsvängda byxor) är svårt. Den här kjolen med den konstiga längden  (lång-kort) och med en slits som är lite för hög blev det perfekta alternativet. Och med en enkel t-shirt, en stor scarf och skinnjacka visade det sig att kjolen klarade uppgiften.