Lingerie is the new black

by Nadia Kandil in ,


Sedan det är söndag, den officiella gå-omkring-i-underkläder-dagen känns det passand att snacka om underkläder som kläder. Tack vare de senaste visningarna på modeveckan i New York, är underkläder det nya svarta. 
Jag hamnar ofta på avdelningen för underkläder med ett ha-begär för allt som hänger där, det slutar dock alltid med att jag går därifrån tomhänt och tänker "När ska jag ha på mig de där plaggen i silke och spets"? Och nu helt plötsligt kan jag matcha det med ett par tunga byxor i ull, en cool kavaj och vara en av Givenchytjejerna, eller ett nattlinne med en trenchcoat, ett par sneakers och vara en Calvin Klein-tjej. 

Så tack Givenchy och Calvin Klein för att ni ger mig en ursäkt att shoppa de där spets-silke-underkläderna jag aldrig köper annars. 


So since it's Sunday, the official walking-around-lingerie-day it seems appropriate to talk about wearing underwear So luckily enough due to the latest shows during fashion week in New York, lingerie is the new black. I often find myself eyeing everything in the underwear section and then leaving empty handed thinking "When am I gonna wear that lace-silk-number"? And now suddenly I can pair it with cool trousers a cool blazer and be a Givenchy-girl or a nightgown with a trenchcoat, a pair of sneakers and be one of them Calvin Klein girls. . 

So thank you Givenchy and Calvin Klein for giving me a reason to shop those lace-silk pieces. 

 
Images via Vogue.com