LL FK

by Nadia Kandil in


LL FK - Ny rappare? Eller det hetaste samarbetet just nu?

Det är kombon Little Liffner och Filippa K. Det här är ju bara det perfekta samarbetet, eller som tjejerna på AfterDrk skrev "Sometimes two brands are meant to meet one way or another…", jag håller med. Resultatet, alltså väskorna, är precis som förväntat, Skandinaviskt-coolt á la Filippa K med en ännu coolare twist, som allt annat Paulina Liffner lägger händerna på. 


LL FK - New rapper in town? Or the hottest collaboration right now?

It is the coalition between leather goods brand Little Liffner and Filippa K (doesn't need an intoduction). This is just a match made in heaven, or like the girls of AfterDrk wrote "Sometimes two brands are meant to meet one way or another…", I totally agree. This collaboration is everything you expect it to be Scandi-cool á la Filippa K with an edge that naturally comes when Paulina Liffner lays her hands on something.