Giorgi Rostiashvili

by Nadia Kandil in ,


Sexig power-pussy (går det att översätta?) är en look jag kan bära alla dagar i veckan. Och det var också det första jag tänkte på när jag frowade på Giorgi Rostiashvilis visning under modeveckan. Hans S/S 16-kollektion handlar om clash of times, restraint, power and exposure (går heller inte att översätta). Power & exposure, man älskar ju det! Och hela kollektionen. Håll utkik efter honom, det kommer mera (hoppas jag). 


Sexy power-pussy is a look I could do everyday. And that was also the first thing that popped into my head while frowing on the Giorgi Rostiashvili show during fashion week in Stockholm. His S/S 16 collection it's about clash of times, restraint, power and exposure. Power and exposure, I love that. And I love the collection. Stay tuned, there is more where this comes from (I truly hope).