Knits. Part II.

by Nadia Kandil in


Wearing dress as skirt and lace-up blouse by Gina Tricot, shot by NextFlash. 

Wearing dress as skirt and lace-up blouse by Gina Tricot, shot by NextFlash

I en krissituation (normalt inträffar dessa när jag klär på mig) händer det att jag får mig någonting helt oplanerat. Som jag dessutom aldrig trodde skulle funka. Det var precis det som hände när jag gjorde denna klänning till en kjol. 
Jag hade bråttom (som vanligt) och skulle klä av mig klänningen och sätta på mig blusen, medan jag sprang för att hämta ett par byxor åkte klänningen ner och stannade på mina höfter. Jag tittade i spegeln, knöt en knut i midjan och tänkte: Jag skiter i byxorna. 

Vad tycks. Yey? Nei?


In a crisis (usually when dressing) you accidentaly end up wearing something you did not at all plan. Or even thought would look good. Exactly the situation when I turned this dress into a skirt. 
In a hurry (as per usual) I was taking off the dress and putting on the blouse, while running to get my pants the dress slid down and stayed on my hips. I looked in the mirror, tied a knot around my waist and thought: Screw the pants.

Yey? Nei?