Glitter

by Nadia Kandil in


Love the way blogger Tine Andrea styled her skirt over a pair of cropped, flared pants. COPY that!

Love the way blogger Tine Andrea styled her skirt over a pair of cropped, flared pants. COPY that!

En av säsongens största trender (och en av mina personliga favoriter) är glittrande stickat. Glittrande kläder har en tendens att bli lite för mycket för min smak, men stickat som glittrar är perfekt! Dessutom är det ju så att när Weekday gör någonting blir det sällan för mycket, och när det är för mycket, är det för mycket på rätt sätt!
Vad försöker jag säga?
Om du behöver stickat och vill inte ha klassiskt stickat är detta perfekt. En av dessa toppar kan lätt pimpa en tråkig outfit...


One of this seasons biggest trends (and one of my personal favorites) is sparkly knitted pieces. Pieces that sparkle tend to get too much for me, but knits that sparkle are just perfect. And also when Weekday does something it is seldom too much, and if it is, it is too much the right way.
What I am trying to say? 
If you need a knitted piece and don't want to go the classic way this is perfect. One of them tops can easily pimp any boring outfit!