According to Caroline Kummelstedt

by Nadia Kandil in


Låt mig introducera er för min senaste girl rush Caroline Kummelstedt. Till skillnad från mina andra girl- och boycrushes som kommer och går, har jag en känsla av denna är här för att stanna. Och driva mig till personlig konkurs.
Detta geni, jag tror att hon kallar sig själv för designer, men hädanefter kallar vi henne för geni, har skapat den här kollektionen och nu får hon oss att räkna dagar tills den landar i butik.
Låt oss tala ut om lager-på-lager looken. Vi alla vet att jag älskar en väl genomförd lager-på-lager look, och det blir inte mycket bättre än detta. Och kontasterna. Överdimensionerat möter feminina snitt. Pojke möter flicka. Skinn och läder möter ull. Och så vidare genom hela kollektionen.

Så nu antar jag att vi bokar in oss på ett flyg till Paris där flaggskeppsbutiken öppnar. 


Let me introduce you to my latest girl crush Caroline Kummelstedt. Unlike my other girl and boy crushes that come and go, I am sensing that this particular crush will last for a long time. And force me to bankruptcy.
This genius, I think she calls herself a designer but from now on we will refer to her as a geius, created this collection and now she is making us wait and count the days until it hit stores.
Lets talk layering. That was the first thing that hit me while frowing on the show the other week here in Stockholm. We all know that I love a good layering story, and this is about as good as it gets.  And then the contrasts. Oversized meets a slick feminine silhouette. Boy meets girl. Leather meets wool. And so it goes, for the entire collection.

So now I guess we’ll all book a ticket to Paris, where le flagship store will open soon.